Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g whole chicken legs, with bone, skinless and cut in pieces (5 cm)
- 2 tsp salt
- 3 garlic cloves
- 15 g fresh ginger, peeled
- 150 g fried shallots, homemade (see tips)
- 40 g ghee
- 1 tbsp ground coriander
- 1 tsp ground fennel
- 1 tsp ground cumin
- ¼ tsp ground cinnamon
- ½ tsp white pepper powder
- 100 g evaporated milk
- 100 g tomato purée (see tips)
- 60 g tomato ketchup
- 400 g water
- 40 g almond flakes, toasted
- 60 g golden raisins, fried
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1918 kJ / 458 kcal
- Protein
- 43 g
- Karbonhidrat
- 25 g
- Yağ
- 22 g
- Doymuş Yağ
- 7 g
- Lif
- 4 g
- Sodyum
- 740 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ayam Masak Lemak Cili Api (Braised Chicken with Hot Creamy Coconut Milk)
35min
One Pot Chicken Rice
50min
Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
7h 20min
Sate Lilit (Minced Beef Satay)
25min
Ayam Masak Merah (Spicy Tomato Chicken)
1h 25min
Chicken Rendang
45 min
Daging Kicap Meletup (Spicy Soy Beef)
45 min
Thai Steamed Fish With Lime
30 min
Ayam Madu Berempah (Honey Spiced Chicken)
30 min
Rendang Tok with Pulut Kuning (Perak Beef Rendang with Yellow Glutinous Rice)
2h 45min
Kacang Botol Goreng Bercili (Stir Fried Four Angled Bean With Chilli)
15min
Nasi Arab (Arabian Rice)
45 min