Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g whole chicken legs, with bone, skinless and cut in pieces (5 cm)
- 2 tsp salt
- 3 garlic cloves
- 15 g fresh ginger, peeled
- 150 g fried shallots, homemade (see tips)
- 40 g ghee
- 1 tbsp ground coriander
- 1 tsp ground fennel
- 1 tsp ground cumin
- ¼ tsp ground cinnamon
- ½ tsp white pepper powder
- 100 g evaporated milk
- 100 g tomato purée (see tips)
- 60 g tomato ketchup
- 400 g water
- 40 g almond flakes, toasted
- 60 g golden raisins, fried
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1918 kJ / 458 kcal
- Protein
- 43 g
- Karbonhidrat
- 25 g
- Yağ
- 22 g
- Doymuş Yağ
- 7 g
- Lif
- 4 g
- Sodyum
- 740 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30 Min
Sup Kambing (Aromatic Lamb Soup)
2h 20 min
Cekodok Pisang (Fried Banana Balls)
15min
Nasi Kerabu (Blue Pea Rice)
1h 20min
Bubur Jagung (Sweet Corn Porridge)
30 Min
Rendang Tok with Pulut Kuning (Perak Beef Rendang with Yellow Glutinous Rice)
2h 45min
Daging Kicap Meletup (Spicy Soy Beef)
45min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1h 25min
Daging Goreng Berempah (Stir Fried Spicy Beef)
20 Min
Sayur Lodeh (Indonesian Vegetable Stew in Coconut Milk)
45min
Ayam Goreng Kunyit (Stir Fried Chicken with Turmeric)
15min
Ayam Masak Lemak Cili Api (Braised Chicken with Hot Creamy Coconut Milk)
35min