Curried Butternut Cream Soup
TM5 TM31 TM6

Curried Butternut Cream Soup

4.2 (9 değerlendirme)

Malzemeler

  • 150 g carrots, cut in pieces (2 cm)
  • 250 g leeks, cut in pieces (2 cm)
  • 1 Tbsp curry powder
  • 50 g olive oil
  • 600 g butternut squash, peeled and deseeded, cut in chunks (3-4 cm)
  • 500 - 600 g water
    veya 500 - 600 g vegetable stock
  • 1 tsp salt
  • 1 pinch ground black pepper
  • 100 g single cream
  • croutons, for garnishing
    veya fresh chives, finely chopped, for garnishing

Besin Değeri
şuna göre 1 portion
Kalori
1152.7 kJ / 275.8 kcal
Protein
5 g
Karbonhidrat
21.4 g
Yağ
18.9 g
Lif
6.2 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler