
Cihazlar ve Aksesuarlar
Vegetable Soup
Hazırlık 15 dk
Toplam 35 dk
6 portions
Malzemeler
-
potatoes cut in pieces (see tip)300 g
-
tomatoes halved100 g
-
onions quartered80 g
-
garlic clove1
-
mixed vegetables (e.g. carrots, turnips, leeks), cut in pieces400 g
-
fresh parsley cut in pieces2 sprigs
-
fine sea salt adjust to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste¼ - ½ tsp
-
water adjust to taste (see tip)600 g
-
unsalted butter diced20 g
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Kalori
105.2 kcal /
440.2 kJ
Protein
3.2 g
Yağ
3 g
Karbonhidrat
17.2 g
Lif
3.6 g
Doymuş Yağ
1.8 g
Sodyum
346.3 mg
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

The Basic Cookbook 2018
174 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda