Butternut Squash and Ginger Soup

Butternut Squash and Ginger Soup

3.2 19 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 35 dk
4 portions

Malzemeler

  • vegetable oil
    15 g
  • fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)
    15 g
  • butternut squash cut in pieces (2 cm) (see tip)
    395 g
  • floury potato (e.g. Maris Piper), peeled, cut in pieces (2 cm)
    100 g
  • raw cashew nuts
    60 g
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • ground white pepper
    2 pinches
  • water adjust to desired consistency (see tip)
    700 - 750 g

Besin Değeri şuna göre 1 portion

Kalori 166 kcal / 697 kJ
Protein 5 g
Yağ 10 g
Karbonhidrat 12 g
Lif 2.9 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...