![Butternut Squash and Ginger Soup Butternut Squash and Ginger Soup](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/CC8DB0FC-6A46-4A3E-A359-EB870765CC09/Derivates/CC418FD6-AF77-4CF3-BBCD-A4F8CB465A09.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 15 g vegetable oil
- 15 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 395 g butternut squash, cut in pieces (2 cm) (see tip)
- 100 g floury potato (e.g. Maris Piper), peeled, cut in pieces (2 cm)
- 60 g raw cashew nuts
- ½ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground white pepper
- 700 - 750 g water, adjust to desired consistency (see tip)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 697 kJ / 166 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 10 g
- Lif
- 2.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Butternut Squash and Coconut Soup
30min
Creamy Courgette Soup
25 Min
Carrot and Coriander Soup
25 Min
Versatile Smooth Soup
45min
Broccoli and stilton soup
30min
Vegetable Soup
35 Min
Celeriac and Apple Soup
55min
Carrot, Apple and Ginger Soup
35 Min
Creamy tomato soup
30min
Leek and Potato Soup (TM5)
40min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20min
Red Pepper and Tomato Soup (TM6)
30min