Kantonese gebakken rijst met garnalen

Kantonese gebakken rijst met garnalen

4.1 14 değerlendirme
Hazırlık 5 dk
Toplam 50 dk
3 porties

Malzemeler

  • korte korrel rijst japonica
    250 g
  • middelgrote rauwe garnalen, gepeld schoongemaakt, ontdarmd
    250 g
    250 g middelgrote rauwe garnalen, gepeld, diepgevroren, ontdooid en drooggedept om te koken
  • groene erwten (vers of diepvries)
    50 g
  • zoete maïskorrels, uit blik uitgelekt
    50 g
  • water en iets meer om de rijst te dekken
    370 g
  • lichte sojasaus
    20 g
  • geroosterde sesamolie en iets meer om te besprenkelen
    10 g
  • oestersaus
    20 g
  • rijstazijn
    10 g
  • bruine suiker
    1 tl
  • zout
    1 tl
  • lente-ui gehakt, als afwerking

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portie

Sodyum 1678.3 mg
Protein 19 g
Kalori 1791 kJ / 428.1 kcal
Yağ 5 g
Lif 1.3 g
Doymuş Yağ 1 g
Karbonhidrat 74.4 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...