Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- ½ - 1 teentje knoflook, volgens eigen smaak
- 1 pikante Spaanse peper, vers en zonder zaadjes
- 40 g extra vergine olijfolie
- 300 g verse tonijn, zonder vel en in blokjes (3 cm)
- 1 ½ tl zout + naar believen
- 30 g gezouten kappertjes, ontzout in koud water
- 1 snuifje versgemalen peper
- 1 takje verse basilicum, waarvan de blaadjes gewassen en gedroogd zijn
- 400 g cherry tomaat, in kwartjes, zonder zaden
- 1200 g water
- 320 g spaghetti
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portie
- Kalori
- 2050 kJ / 490 kcal
- Protein
- 26.1 g
- Karbonhidrat
- 61.2 g
- Yağ
- 17.3 g
- Lif
- 4.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Seitan gebraad "Wellington" met gestoomde groenten
Değerlendirme yok
Op Italiaanse wijze gestoofde kabeljauw met gestoomde aardappelen
50 Min
Rabarber, gember en citroen risotto
Değerlendirme yok
MENU - Winterfeest: rode bieten-groentesoep, champignonbroodjes, in zout gebakken vis en geroosterde groenten, kaneel-eierpunch
Değerlendirme yok
Vegetarische bruine rijst
40 min
Penne met tonijn
35min
Aardappelgoulash
1 godz.
Gemalen ijs
5 Min
Schotel met kip, paprika en seizoensgroenten
1 Std. 20 Min
Zalm met venkel
40 min
Gebraden kruiden-sinaas kip en basmati rijst met rozijnen
1 godz.
Stoofpot van linzen
2 godz. 35 min