Uyumlu sürümler
Menu met erwtensoep met gember, zalm met citroen, broccoli en aardappelen
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g olijfolie
- 50 g sojasaus
- ½ tl basterdsuiker
- 1 citroen, het liefst biologisch, geraspte zeste en sap
-
4
verse zalmfilets, zonder vel (à 150-180 g)
veya 4 witvisfilets, zonder vel (à 150-180 g) - 5 - 10 g verse gember, geschild, in plakjes (isteğe bağlı)
- 1 teentje knoflook
- 100 g sjalot, gesnipperd
-
100
g prei, alleen het witte gedeelte, in ringen
veya 100 g ui, gehalveerd - 100 g bleekselderij, in stukken
-
350
g diepvriesdoperwten
veya 350 g wortelen, in stukken (zie tips) - 450 g water
- 2 tl zout
- 250 g aardappelen, in stukken (1 cm)
-
400
g broccoliroosjes
veya 400 g gemengde groenten (bv. wortel, courgette, aardappel, champignons), in plakjes (0,5 cm) - 2 snuifjes gemalen zwarte peper
- 50 - 100 g room om te koken, ong. 18% vet, naar smaak
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porties
- Kalori
- 2984 kJ / 713 kcal
- Protein
- 44 g
- Karbonhidrat
- 30 g
- Yağ
- 44 g
- Lif
- 10.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree
1h
Bloemkoolrijst poke bowl
Değerlendirme yok
Lactosevrije milkshake
Değerlendirme yok
Waldorfsalade op witloofblaadjes
30min
Sinaasappel en passievrucht Eton mess
2 Std. 50 Min
Geraspte Parmezaanse kaas
5min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50min
Eendenborsten met sinaasappel-gembersaus, aardappelpuree en sperziebonen
1h 10min
Gekookte eieren
20min
Bessenschuim
10min
Vleesballetjes met tomatensaus
45min
Menu met groentevelouté, kip met mosterdsaus en gestoomde groenten
45min