Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Deeg
- 270 g bloem
- 100 g olijfolie
- 60 g water
- 8 - 10 verse basilicumbladeren, naar smaak
- 1 el citroenzeste
- ½ tl zout
Vulling
- 30 g olijfolie
- 150 g ui, in 4 gesneden
- 30 g gedroogde tomaten in olie, uitgelekt
- 300 g kippenborst filet, zonder vel, in blokjes (2 cm)
- ½ tl zout
- 1 snuifje vers gemalen peper
- 250 g cherry tomaten, gehalveerd
- 200 g room, min. 30% vet
- 2 eieren
- 60 g feta kaas
- 1 snuifje gemalen nootmuskaat
- 10 verse basilicumbladeren in stukken, als versiering
- Besin Değeri
- şuna göre 1 sneetje
- Kalori
- 1833 kJ / 438 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 28 g
- Yağ
- 28 g
- Lif
- 2.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ravioli van sternoten met champagnesaus
1 godz. 30 min
Bananensticks met chocoladecoating
Değerlendirme yok
Quiche lorraine
50 min
Mediterraanse parelgerstrisotto
1h
Cannelloni met varkensvlees en groentesaus
1h
Pasta met pittige wortel-cashew-saus
20min
Flatbread gevuld met mozzarella
45min
Gnocchi Tricolore
35min
Pastaschelpen met verse tomatensaus en geitenkaas
45min
Kwarktaart in potjes
4u.
Gemalen kip in tomatensaus
30min
Snelle Thaise kipcurry
40min