Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 teentje knoflook
- 80 g ui, gehalveerd
- 20 g olijfolie
-
3
verse zalmfilets, ontveld (125 g elk)
veya 3 bevroren zalmfilets, ontveld, ontdooid (125 g elk) - 2 tl paprikapoeder
- 2 takjes verse dille, enkel de blaadjes
- 600 g water
-
1
volle el groentebouillonpasta
veya 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeld - ½ - 1 tl zout, naar smaak
- 170 g droge orzo pasta of soortgelijke korte droge pasta
- 200 g verse bladspinazie
- 100 g cherry tomaat, gehalveerd
- 200 g room, min. 30% vet
- 2 tl maïszetmeel
- 1 el citroensap
- ½ tl vers gemalen zwarte peper, en meer als garnering
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portie
- Kalori
- 2344 kJ / 560 kcal
- Protein
- 28 g
- Karbonhidrat
- 37 g
- Yağ
- 32 g
- Lif
- 4.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Haver horchata
Değerlendirme yok
Romige pasta met kip en zongedroogde tomaten
30 Min
Spaanse risotto
40 min
Vegetarisch medaillon
Değerlendirme yok
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40 min
Champignontaart
Değerlendirme yok
Rijst met rundvlees en broccoli
50 Min
Vislasagne met asperges en prei
1 Std. 30 Min
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45 Min
Snelle regenboogsalade
10min
Ovenschotel met kip en spek
1 Std. 10 Min
Tomaat en basilicum kip quiche
1 godz.