Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Gehakt
- 100 g uien, in helften gesneden
- 20 g verse peterselie
- 30 g boter, ongezouten, plus iets extra voor het invetten
- 450 g rundergehakt
- 1 snuifje gemalen zwarte peper, naar smaak aanpassen
- 1 el madeirawijn (isteğe bağlı)
Aardappelpuree
- 900 g bloemige aardappels, in sneetjes gesneden (1 cm)
- 360 g melk
- 1 tl zout
- 1 snuifje gemalen zwarte peper, naar smaak aanpassen
- 50 g boter, ongezouten plus iets extra voor de topping
- 2 el broodkruimels (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portie
- Kalori
- 3165 kJ / 755 kcal
- Protein
- 32 g
- Karbonhidrat
- 49 g
- Yağ
- 47 g
- Lif
- 3.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cholent
Değerlendirme yok
Hong Kong rijst met worst
Değerlendirme yok
Gemengde bessen taartjes
Değerlendirme yok
Kip- en aspergetaartjes
1h 35min
Mediterrane kippenpastei
50min
Zuiderse gebakken kip en zoete maïs
55 Min
Varkenshaasje in papillot
1 Std.
Gestoomde kleefrijst met varkensvlees (Torenvormige rijstpuddinkjes)
Değerlendirme yok
Alpengratin
50min
Cannelloni met varkensvlees en groentesaus
1 Std.
Gestoomde chocoladecake met slagroom
1 Std. 10 Min
Ovenschotel met kip en spek
1 Std. 10 Min