Cihazlar ve Aksesuarlar
紅燒冬菇珍珠鮑
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa 10 dk
4 人份
Malzemeler
-
油10 克
-
蔥 (約50克),切段5 根
-
薑 (約15克)10 片
-
蒜頭5 粒
-
500 克 雞高湯水500 克
-
醬油40 克
-
冰糖40 克
-
紹興酒1 大匙
-
冬菇 (大花菇),浸泡2小時10 朵
-
蠔油2 大匙
-
帶殼九孔鮑 (珍珠鮑),去殼去腸洗淨30 隻
-
水500 克
-
青江菜 洗淨對切6 顆
-
油1 大匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
1014.3 mg
Protein
8.1 g
Kalori
5121 kJ /
1225.1 kcal
Yağ
125.2 g
Lif
4.2 g
Doymuş Yağ
11.9 g
Karbonhidrat
25 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
點一桌年夜飯
6 Tarif
Tayvan
Tayvan