紅燒冬菇珍珠鮑

紅燒冬菇珍珠鮑

5.0 5 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa 10 dk
4 人份

Malzemeler

  • 10 克
  • (約50克),切段
    5 根
  • (約15克)
    10 片
  • 蒜頭
    5 粒
  • 500 克
    500 克 雞高湯
  • 醬油
    40 克
  • 冰糖
    40 克
  • 紹興酒
    1 大匙
  • 冬菇 (大花菇),浸泡2小時
    10 朵
  • 蠔油
    2 大匙
  • 帶殼九孔鮑 (珍珠鮑),去殼去腸洗淨
    30 隻
  • 500 克
  • 青江菜 洗淨對切
    6 顆
  • 1 大匙

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Sodyum 1014.3 mg
Protein 8.1 g
Kalori 5121 kJ / 1225.1 kcal
Yağ 125.2 g
Lif 4.2 g
Doymuş Yağ 11.9 g
Karbonhidrat 25 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...