港式叉燒肉

港式叉燒肉

4.4 23 değerlendirme
Hazırlık 72sa
Toplam 72sa 30 dk
600 克

Malzemeler

  • 蠔油
    30 克
  • 醬油
    30 克
  • 米酒
    30 克
  • 蜂蜜 多備一些刷肉用
    50 克
  • 香油
    1 大匙
  • 切段
    1 根
  • 2 - 3 片
  • 蒜頭 切片
    2 粒
  • ½ 茶匙
  • 五香粉
    ½ 茶匙
  • 豆腐乳 (紅麴豆腐乳)
    10 克
  • 梅花肉 (約2塊,厚度約2公分)
    600 克

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 100 克

Sodyum 722.2 mg
Protein 18.4 g
Kalori 1328.2 kJ / 317.5 kcal
Yağ 20.7 g
Lif 0.6 g
Doymuş Yağ 6.6 g
Karbonhidrat 12.9 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...