Cihazlar ve Aksesuarlar
港式叉燒肉
Hazırlık 72sa
Toplam 72sa 30 dk
600 克
Malzemeler
-
蠔油30 克
-
醬油30 克
-
米酒30 克
-
蜂蜜 多備一些刷肉用50 克
-
香油1 大匙
-
蔥 切段1 根
-
薑2 - 3 片
-
蒜頭 切片2 粒
-
鹽½ 茶匙
-
五香粉½ 茶匙
-
豆腐乳 (紅麴豆腐乳)10 克
-
梅花肉 (約2塊,厚度約2公分)600 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 100 克
Sodyum
722.2 mg
Protein
18.4 g
Kalori
1328.2 kJ /
317.5 kcal
Yağ
20.7 g
Lif
0.6 g
Doymuş Yağ
6.6 g
Karbonhidrat
12.9 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
美善品配件食譜
5 Tarif
Tayvan
Tayvan
超人氣港式點心
11 Tarif
Tayvan
Tayvan