越式扎肉卷

越式扎肉卷

4.9 7 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 50 dk
1 完整食譜

Malzemeler

  • 冰水
    40 克
  • 白胡椒粉
    1 茶匙
  • 太白粉
    1 大匙
  • 泡打粉
    1 茶匙
  • 豬里肌肉 去筋膜,切塊(約2公分)
    500 克
  • 紅蔥頭
    10 克
  • 蒜頭
    10 克
  • 新鮮香菜 只取根部 (約5克)
    3 支
  • 魚露
    1 ½ 大匙
  • ½ 茶匙
  • 1 大匙
  • 1000 克

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 完整食譜

Protein 99.5 g
Kalori 5143.4 kJ / 1230.5 kcal
Yağ 72.2 g
Lif 3 g
Karbonhidrat 40.5 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...