Cihazlar ve Aksesuarlar
越式扎肉卷
Hazırlık 10 dk
Toplam 50 dk
1 完整食譜
Malzemeler
-
冰水40 克
-
白胡椒粉1 茶匙
-
太白粉1 大匙
-
泡打粉1 茶匙
-
豬里肌肉 去筋膜,切塊(約2公分)500 克
-
紅蔥頭10 克
-
蒜頭10 克
-
新鮮香菜 只取根部 (約5克)3 支
-
魚露1 ½ 大匙
-
鹽½ 茶匙
-
糖1 大匙
-
水1000 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 完整食譜
Protein
99.5 g
Kalori
5143.4 kJ /
1230.5 kcal
Yağ
72.2 g
Lif
3 g
Karbonhidrat
40.5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
越南,越美味
10 Tarif
Tayvan
Tayvan