蔥油雞

蔥油雞

4.3 20 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 1sa 30 dk
4 人份

Malzemeler

雞肉
  • 去骨雞腿排
    250 克
  • ¼ 茶匙
  • 切片
    5 克
  • 切段(約3公分)
    10 克
  • 蒜頭 略拍扁
    5 克
  • 1950 克
蔥油
  • 切片
    5 克
  • 40 克
  • 切蔥花
    80 克
  • 依個人口味調整
    ¼ - ½ 茶匙

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 4 人份

Sodyum 662.3 mg
Protein 47.9 g
Kalori 3276.9 kJ / 784 kcal
Yağ 62 g
Lif 2.5 g
Doymuş Yağ 12.9 g
Karbonhidrat 7.9 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...