Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
雞肉
- 250 克 去骨雞腿排
- ¼ 茶匙 鹽
- 5 克 薑 ,切片
- 10 克 蔥 ,切段(約3公分)
- 5 克 蒜頭 ,略拍扁
- 1950 克 水
蔥油
- 5 克 薑 ,切片
- 40 克 油
- 80 克 蔥 ,切蔥花
- ¼ - ½ 茶匙 鹽 ,依個人口味調整
- Besin Değeri
- şuna göre 1 整份食譜
- Kalori
- 3276.9 kJ / 784 kcal
- Protein
- 47.9 g
- Karbonhidrat
- 7.9 g
- Yağ
- 62 g
- Doymuş Yağ
- 12.9 g
- Lif
- 2.5 g
- Sodyum
- 662.3 mg