Cihazlar ve Aksesuarlar
蔥油雞
Hazırlık 10 dk
Toplam 1sa 30 dk
4 人份
Malzemeler
雞肉
-
去骨雞腿排250 克
-
鹽¼ 茶匙
-
薑 切片5 克
-
蔥 切段(約3公分)10 克
-
蒜頭 略拍扁5 克
-
水1950 克
蔥油
-
薑 切片5 克
-
油40 克
-
蔥 切蔥花80 克
-
鹽 依個人口味調整¼ - ½ 茶匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 4 人份
Sodyum
662.3 mg
Protein
47.9 g
Kalori
3276.9 kJ /
784 kcal
Yağ
62 g
Lif
2.5 g
Doymuş Yağ
12.9 g
Karbonhidrat
7.9 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
中式家常美味秘密
44 Tarif
Tayvan
Tayvan
美善品美味秘密
157 Tarif
Tayvan
Tayvan