Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 克 蓮藕 ,去皮切厚片
- 300 克 豬絞肉 ,粗
- 10 克 油
- 1 茶匙 米酒
- 2 茶匙 醬油
- ½ 茶匙 鹽
- ½ 茶匙 糖
- 1 小撮 白胡椒粉
- 3 朵 乾香菇 ,厚肉,泡水置軟後切丁(詳見要訣)
- 500 克 水
- 蔥 ,切蔥花
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 1122.5 kJ / 268.3 kcal
- Protein
- 14.5 g
- Karbonhidrat
- 11.2 g
- Yağ
- 18.5 g
- Doymuş Yağ
- 6.3 g
- Lif
- 2.8 g
- Sodyum
- 502.6 mg