蓮藕香菇蒸肉餅

蓮藕香菇蒸肉餅

4.5 2 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 30 dk
4 人份

Malzemeler

  • 蓮藕 去皮切厚片
    200 克
  • 豬絞肉
    300 克
  • 10 克
  • 米酒
    1 茶匙
  • 醬油
    2 茶匙
  • ½ 茶匙
  • ½ 茶匙
  • 白胡椒粉
    1 小撮
  • 乾香菇 厚肉,泡水置軟後切丁(詳見要訣)
    3 朵
  • 500 克
  • 切蔥花

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Sodyum 502.6 mg
Protein 14.5 g
Kalori 1122.5 kJ / 268.3 kcal
Yağ 18.5 g
Lif 2.8 g
Doymuş Yağ 6.3 g
Karbonhidrat 11.2 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...