Cihazlar ve Aksesuarlar
蓮藕香菇蒸肉餅
Hazırlık 10 dk
Toplam 30 dk
4 人份
Malzemeler
-
蓮藕 去皮切厚片200 克
-
豬絞肉 粗300 克
-
油10 克
-
米酒1 茶匙
-
醬油2 茶匙
-
鹽½ 茶匙
-
糖½ 茶匙
-
白胡椒粉1 小撮
-
乾香菇 厚肉,泡水置軟後切丁(詳見要訣)3 朵
-
水500 克
-
蔥 切蔥花
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
502.6 mg
Protein
14.5 g
Kalori
1122.5 kJ /
268.3 kcal
Yağ
18.5 g
Lif
2.8 g
Doymuş Yağ
6.3 g
Karbonhidrat
11.2 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
極智烹飪 TM7
200 Tarif
Tayvan
Tayvan
每季都是健康季節
25 Tarif
Tayvan
Tayvan
秋冬山珍
10 Tarif
Tayvan
Tayvan