Cihazlar ve Aksesuarlar
蝦醬香茅炒豬肉
Hazırlık 5 dk
Toplam 15 dk
4 人份
Malzemeler
-
油15 克
-
蝦醬1 茶匙
-
蒜頭25 克
-
紅蔥頭25 克
-
新鮮紅辣椒15 克
-
新鮮香茅 取根部、切段2 根
-
檸檬葉4 片
-
糖2 大匙
-
松阪肉 切片400 克
-
新鮮香菜10 克
-
檸檬汁1 茶匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
18 g
Kalori
1511 kJ /
362 kcal
Yağ
27 g
Lif
1 g
Karbonhidrat
11 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
踏進泰國廚房
11 Tarif
Tayvan
Tayvan