Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
溫泉蛋
- 1800 克 水
- 2 顆 蛋
-
冰塊水
veya 冷水
冷烏龍
- 400 克 烏龍麵
- 1 根 蔥 ,切蔥花
- 1 - 2 大匙 鰹魚風味露
- 海苔 絲,少許 (isteğe bağlı)
- 140 克 明太子
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 1692.7 kJ / 405 kcal
- Protein
- 22.6 g
- Karbonhidrat
- 60.5 g
- Yağ
- 8.3 g
- Doymuş Yağ
- 32693.5 g
- Lif
- 2.7 g
- Sodyum
- 4026 mg