Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 130 克 乾干貝 ,洗淨,瀝乾
-
100
克 米酒
veya 100 克 水 - 65 克 金華火腿 ,切方塊(約1公分)
- 300 克 水
- 40 克 紅蔥頭 ,去皮,對切
- 100 克 蒜頭
- 40 克 新鮮紅辣椒 ,切段(約2公分)
- 120 克 油
- 30 克 金鉤蝦 ,洗淨瀝乾
- 10 克 香油
- 10 克 蠔油
- 10 克 辣椒油
- ½ 茶匙 黑胡椒粉
- 15 克 冰糖粉
- ½ 茶匙 油蔥酥 ,市售或自製(詳見要訣)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 罐
- Kalori
- 9035.9 kJ / 2161.6 kcal
- Protein
- 113.7 g
- Karbonhidrat
- 94.3 g
- Yağ
- 145.7 g
- Doymuş Yağ
- 348.8 g
- Lif
- 10.9 g
- Sodyum
- 5210.2 mg