Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
沙嗲醬
- 300 克 去骨雞腿肉, 切塊
- 300 克 牛肉塊
- 1 茶匙 太白粉
- 1 大匙 米酒
- 1 大匙 羅望子果肉
- 100 克 溫水
- 150 克 紅蔥頭
- 50 克 蒜頭
- 1 枝 新鮮檸檬香茅, 取白色部份,切段
- 1 茶匙 薑黃粉
- 10 根 新鮮紅辣椒, 切段
- 100 克 乾辣椒
- 1 茶匙 胡荽籽
-
1
茶匙 咖哩粉 (科爾馬咖哩粉)
veya 1 茶匙 咖哩粉 - 1 茶匙 咖哩粉
- 50 克 糖
- 80 克 椰糖
- 10 克 鹽
- 80 克 油
- 150 克 椰漿, 至少含80%椰子成分的濃縮椰漿
- 200 克 無鹽烤花生 ,打碎
沾醬
- 2 大匙 油
- 10 克 蒜頭
- 10 克 紅蔥頭
- 60 克 花生醬
- ½ 茶匙 辣椒粉
- 100 克 雞高湯
- 2 茶匙 魚露
- 2 茶匙 椰糖
- 20 克 椰奶
- Besin Değeri
- şuna göre 1 整份食譜
- Kalori
- 11338 kJ / 2708 kcal
- Protein
- 85.865 g
- Karbonhidrat
- 155.15 g
- Yağ
- 199.23 g
- Lif
- 65.889 g