Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Dressing
- 4 Stängel Dill, abgezupft
- 100 g Soja-Joghurtalternative natur
- 20 g Zitronensaft
- 100 g vegane Schmand-Alternative (z. B. Creme Vega®)
- 20 g Olivenöl
- 20 g Senf, mittelscharf
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 TL Zucker
Reissalat und Fertigstellung
- 140 g Basmati-Reis
- 300 g Blumenkohlröschen
- 100 g Haselnüsse, gehackt
- 1 Zwiebel (ca. 40 g), halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Sesamöl, geröstet, und etwas mehr zum Braten
- 100 g Erbsen, TK, aufgetaut
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 geh. TL Madras-Curry-Pulver
- 500 g Wasser
- 250 g Mini Pak Choi, längs geviertelt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2119 kJ / 507 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 49 g
- Yağ
- 31 g
- Doymuş Yağ
- 7 g
- Lif
- 7.1 g
- Sodyum
- 1030 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gefüllte Auberginen
50min
Eintopf von Wintergemüsen
1h
Spargel-Nuss-Pasta
45min
Gebratener Kichererbsensalat
45min
Risoni-Gemüse-Topf mit Avocado
30min
Kürbisrisotto mit Spinat und Pecannüssen
35min
Apfel-Radieschen-Kartoffel-Salat
50min
Mairübchen-Möhren-Lasagne
2h 15min
Vegane Tomatensuppe mit Linsenbällchen
1h
Blumenkohl-Kichererbsen-Suppe
50min
Winterpilaw mit Steckrüben und Blumenkohl
1h
Brokkoli-Auflauf mit körnigem Frischkäse
40min