Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 8 gambones crudos enteros
- 100 g de aceite de oliva
-
200
g de vino blanco
veya 200 g de brandy - 550 g de agua
- 1 bogavante vivo (aprox. 600 g)
- 50 g de cebolla
- 2 dientes de ajo
- 50 g de tomate triturado en conserva
- 1 cucharadita de pimentón
- 1 pellizco de pimienta de Cayena molida
- 1 cucharadita de sal
- 300 g de arroz de grano redondo
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 2428 kJ / 580 kcal
- Protein
- 14.4 g
- Karbonhidrat
- 64.4 g
- Yağ
- 25.9 g
- Doymuş Yağ
- 3.8 g
- Lif
- 0.9 g
- Sodyum
- 899.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lentejas pardinas con compango
2h 50min
Callos a la madrileña
1 Std. 50 Min
Rape con salsa de carabineros
50 Min
Navajas al ajillo
4 Std. 40 Min
Arroz negro con calamares y gambones fritos (Cocción de arroz)
1h 40min
Allipebre de rape
45 Min
Caracoles a la madrileña (Cocción lenta)
4h
Arroz con bogavante al estilo de Mazarrón
45 Min
Paella del senyoret
1 Std. 30 Min
Arroz con bogavante
1 Std.
Manitas de cerdo guisadas en salsa (Cocción lenta)
17h
Arroz de marisco del senyoret (Cocción de arroz)
1 godz. 25 min