Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g de aceite de oliva
- 1500 g de chipirones enteros frescos limpios, en anillas de 3 cm (ver sugerencia)
- 1 ½ cucharaditas de sal
- 500 g de cebolla en octavos
- 50 g de vino de Jerez seco
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 1166 kJ / 279 kcal
- Protein
- 36 g
- Karbonhidrat
- 8.6 g
- Yağ
- 11.2 g
- Doymuş Yağ
- 11.2 g
- Lif
- 1.5 g
- Sodyum
- 739.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Arroz negro con gambones y sepia
45min
Chipirones a la marinera
25 Min
Calamares en su tinta
1h 5min
Fumet de pescado y gambas
20min
Patatas a la importancia con gambones y chirlas
1h 10min
Calamares en su tinta
1h 5min
Chipirones afogaos
30 Min
Merluza en salsa verde con gambas y chirlas
30 Min
Níscalos guisados
30 Min
Bacalao con fritada de pimientos y boletus
45min
Rape en salsa americana
1h
Judías pintas con chipirones en su tinta
40 λεπτ.