Cihazlar ve Aksesuarlar
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme (TM5)
Hazırlık 5 dk
Toplam 30 dk
4 portions
Malzemeler
-
extra virgin olive oil1 oz
-
garlic powder¼ - ½ tsp
-
paprika¼ tsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper to taste
-
carrots large diameter, cut into uniform pieces (2 in.)28 oz
-
water divided39 oz
-
fresh mint leaves to garnish
-
fresh thyme leaves to garnish
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
293.7 mg
Protein
1.9 g
Kalori
607 kJ /
145.1 kcal
Yağ
7.4 g
Lif
5.6 g
Doymuş Yağ
1.1 g
Karbonhidrat
19.3 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
TM Basics - Blade Cover & Peeler
20 Tarif
Amerika Birleşik Devletleri
Amerika Birleşik Devletleri
Bunları da beğenebilirsiniz...
Lemony Green Beans
20 dk
Double Crusted Apple Pie (Bill Yosses)
3sa 20 dk
Cheesecakes in Jars
2sa 30 dk
Spiralized Celery Root and Apple Salad
30 dk
Spiralized Korean Cucumber Salad
25 dk
Curry Chicken Coleslaw
10 dk
Steamed Baby Potatoes
30 dk
Steamed Asparagus
35 dk
Steamed Broccoli
25 dk
Steamed Carrot Slices
25 dk
Steamed Corn on the Cob
25 dk
Potato Curry Soup
35 dk