Cihazlar ve Aksesuarlar
Moroccan Lamb with Preserved Lemon Couscous
Hazırlık 40 dk
Toplam 4sa
8 portions
Malzemeler
Spice Rub and Lamb
-
lemon1
-
parsley leaves only1 bunch
-
garlic cloves divided16
-
ras el hanout5 tbsp
-
salt2 tsp
-
extra virgin olive oil2 oz
-
1 leg of lamb, bone in, (8-10 lb)leg of lamb, boneless (6-8 lb)1
Yogurt Sauce
-
cilantro½ bunch
-
plain yogurt12 oz
-
ras el hanout1 - 2 tsp
-
honey2 oz
Preserved Lemon Couscous
-
couscous14 oz
-
preserved lemons1 - 2
-
chicken stock18 oz
-
dried cherries6 oz
-
pine nuts2 oz
-
fresh cilantro, chopped plus extra to garnish½ bunch
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
592 mg
Protein
71 g
Kalori
3301 kJ /
789 kcal
Yağ
25 g
Lif
4 g
Doymuş Yağ
8 g
Karbonhidrat
66 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Smart Grilling with Thermomix® and MEATER®
10 Tarif
Amerika Birleşik Devletleri
Amerika Birleşik Devletleri
Bunları da beğenebilirsiniz...
Smoked Salmon Lemon Pasta
35 dk
Beef Koftas with Saffron Yoghurt
1sa 20 dk
Caramelizing 14.5-17.5 oz Onions
50 dk
Lamb with Artichoke and Spinach Purée
45 dk
Lemon Caper Potato Salad
1sa
Mediterranean Lamb Burger
45 dk
Artichokes with Garlic Tarragon Butter
40 dk
Kedgeree
45 dk
Irish Seafood Chowder
55 dk
Chicken Skewers with Peanut Dipping Sauce
45 dk
Beef Chili with Lemon Feta
30 dk
Sausage Stuffed Mushrooms
1sa 20 dk