![Moroccan Lamb with Preserved Lemon Couscous Moroccan Lamb with Preserved Lemon Couscous](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/EE56451D-372C-428F-AFC5-9293D8E10AB2/Derivates/5cb8bf92-c8a2-4141-83aa-11137bccc3bf.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Spice Rub and Lamb
- 1 lemon
- 1 bunch parsley, leaves only
- 16 garlic cloves, divided
- 5 tbsp ras el hanout
- 2 tsp salt
- 2 oz extra virgin olive oil
-
1
leg of lamb, boneless (6-8 lb)
veya 1 leg of lamb, bone in (8-10 lb)
Yogurt Sauce
- ½ bunch cilantro
- 12 oz plain yogurt
- 1 - 2 tsp ras el hanout
- 2 oz honey
Preserved Lemon Couscous
- 14 oz couscous
- 1 - 2 preserved lemons
- 18 oz chicken stock
- 6 oz dried cherries
- 2 oz pine nuts
- ½ bunch fresh cilantro, chopped, plus extra to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3301 kJ / 789 kcal
- Protein
- 71 g
- Karbonhidrat
- 66 g
- Yağ
- 25 g
- Doymuş Yağ
- 8 g
- Lif
- 4 g
- Sodyum
- 592 mg
Alternatif tarifler
Texas Chili
1 godz. 10 min
Thai Fish Curry
50 min
Malaysia-style Coconut Chicken
25 Std. 40 Min
Pina Colada Dessert (Pineapple Cheesecake Parfaits)
3 Std. 35 Min
Pork Tenderloin with Whiskey Honey Sauce
35 min
Almond Pavlova with Berries and Chambord
3 Std. 30 Min
Garlic Shrimp and Grits
1 godz. 10 min
Cajun Gumbo
1 Std. 30 Min
Shrimp Creole with Carolina Rice
50 min
Beef Chili with Lemon Feta
30 Min
Fragrant Chicken Curry
1 Std.
Lamb Tagine with Apricots and Honey
1 Std. 50 Min