Cihazlar ve Aksesuarlar
Moroccan Lamb with Preserved Lemon Couscous
Hazırlık 40 dk
Toplam 4sa
8 portions
Malzemeler
Spice Rub and Lamb
-
lemon1
-
parsley leaves only1 bunch
-
garlic cloves divided16
-
ras el hanout5 tbsp
-
salt2 tsp
-
extra virgin olive oil2 oz
-
1 leg of lamb, bone in, (8-10 lb)leg of lamb, boneless (6-8 lb)1
Yogurt Sauce
-
cilantro½ bunch
-
plain yogurt12 oz
-
ras el hanout1 - 2 tsp
-
honey2 oz
Preserved Lemon Couscous
-
couscous14 oz
-
preserved lemons1 - 2
-
chicken stock18 oz
-
dried cherries6 oz
-
pine nuts2 oz
-
fresh cilantro, chopped plus extra to garnish½ bunch
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
592 mg
Protein
71 g
Kalori
3301 kJ /
789 kcal
Yağ
25 g
Lif
4 g
Doymuş Yağ
8 g
Karbonhidrat
66 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Smart Grilling with Thermomix® and MEATER®
10 Tarif
Amerika Birleşik Devletleri
Amerika Birleşik Devletleri
Bunları da beğenebilirsiniz...
Heirloom Tomato and Zucchini Lasagna (Matthew Kenney)
4sa 20 dk
Ras el Hanout Spice Mix
10 dk
Arabian Spice Mix
5 dk
Sriracha Chicken with Soba Noodle Salad
2sa 35 dk
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1sa 5 dk
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13sa 20 dk
Nicoise Salad
1sa 15 dk
Beef Adobo
6sa 20 dk
Chorizo and prawns a la Sidra
25 dk
Persian Chicken and Rice
1sa 35 dk
Chinese Pork with Vegetables
1sa 20 dk
Paella
30 dk