Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Spice Rub and Lamb
- 1 lemon
- 1 bunch parsley, leaves only
- 16 garlic cloves, divided
- 5 tbsp ras el hanout
- 2 tsp salt
- 2 oz extra virgin olive oil
-
1
leg of lamb, boneless (6-8 lb)
veya 1 leg of lamb, bone in (8-10 lb)
Yogurt Sauce
- ½ bunch cilantro
- 12 oz plain yogurt
- 1 - 2 tsp ras el hanout
- 2 oz honey
Preserved Lemon Couscous
- 14 oz couscous
- 1 - 2 preserved lemons
- 18 oz chicken stock
- 6 oz dried cherries
- 2 oz pine nuts
- ½ bunch fresh cilantro, chopped, plus extra to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3301 kJ / 789 kcal
- Protein
- 71 g
- Karbonhidrat
- 66 g
- Yağ
- 25 g
- Doymuş Yağ
- 8 g
- Lif
- 4 g
- Sodyum
- 592 mg
Alternatif tarifler
Ras el Hanout
15 min.
Beet Vinaigrette
15 min.
Chinese Blistered Green Beans (Hestan Cue™)
25 min
Middle Eastern planked salmon
1h 40min
Lamb with Artichoke and Spinach Purée
45 Min
Grilled Pineapple Salsa
20 min.
Spicy Szechuan Shrimp and Broccoli
40min
Moroccan Salmon with Lemony Couscous and Vegetable Soup
1 Std.
Paella
30 Min
Butter Chicken
4 Std. 5 Min
Caesar Salad
30 Min
Crab Cakes
1 godz. 35 min