Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce

Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce

5.0 3 değerlendirme
Hazırlık 45 dk
Toplam 2sa
6 portions

Malzemeler

Lamb
  • fresh rosemary leaves only
    3 sprigs
  • leg of lamb, bone in (3.25-4.5 lbs)
    52 - 70 oz
  • fine sea salt to season
  • ground black pepper to season
  • garlic cloves sliced
    2
  • vegetable oil to brush
Mint Sauce
  • fresh mint leaves only
    ½ oz
  • apple cider vinegar
    4 ½ oz
  • sugar
    1 ½ oz
Vegetables
  • water
    18 oz
  • Yukon gold potatoes halved or quartered if large
    28 oz
  • salt to season, to taste
  • ground black pepper to season, to taste
  • butternut squash peeled, diced (1 in.)
    21 oz
  • fresh broccolini trimmed, halved lengthwise
    12 oz

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Protein 37 g
Kalori 2614 kJ / 624 kcal
Yağ 34 g
Lif 6 g
Karbonhidrat 40 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...