Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g bunter Pfeffer
- 1700 g Wasser
- 30 g Zitronensaft
- 600 g Roastbeef
- Meersalz zum Würzen
- 25 g Butter
- Pfeffer zum Würzen
- Öl zum Braten
Sauce Tartare
- 20 g Kapern, abgetropft
- 100 g Cornichons
- 3 Eier, hart gekocht, halbiert
- 150 g Schmand
- 150 g Mayonnaise
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 5 g Worcester-Sauce
- 2 - 3 Spritzer Zitronensaft
- ½ Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1906 kJ / 455 kcal
- Protein
- 35 g
- Karbonhidrat
- 3 g
- Yağ
- 34 g
- Doymuş Yağ
- 10 g
- Lif
- 0.8 g
- Sodyum
- 1125 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Den Helder (Matjes-Tatar)
35min
Zwiebel-Vinaigrette für Artischocken
5min
Parmesan-Mousse mit karamellisierten Weintrauben und Parmaschinken
8 Std.
Rot gebeizter Lachs mit geschmortem Wintersalat und Orangen-Chutney
24h
Entenbrust-Salat mit Balsamico-Blaubeer-Vinaigrette
1h 35min
Mini-Quiches mit Enten-Konfit
5u.
Sauce Béarnaise
40 min
Vitello Tonnato
48h
Terrine Provençale
2 godz.
Hummer Thermidore
35min
Sauce Béarnaise
20min
Tarte Tatin mit Zwiebeln und Baconjam
1 godz.