Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g bunter Pfeffer
- 1700 g Wasser
- 30 g Zitronensaft
- 600 g Roastbeef
- Meersalz zum Würzen
- 25 g Butter
- Pfeffer zum Würzen
- Öl zum Braten
Sauce Tartare
- 20 g Kapern, abgetropft
- 100 g Cornichons
- 3 Eier, hart gekocht, halbiert
- 150 g Schmand
- 150 g Mayonnaise
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 5 g Worcester-Sauce
- 2 - 3 Spritzer Zitronensaft
- ½ Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1906 kJ / 455 kcal
- Protein
- 35 g
- Karbonhidrat
- 3 g
- Yağ
- 34 g
- Doymuş Yağ
- 10 g
- Lif
- 0.8 g
- Sodyum
- 1125 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Roastbeef mit Mojo Verde und heurigen Erdäpfeln
1h 15min
Rot gebeizter Lachs mit geschmortem Wintersalat und Orangen-Chutney
24h
Sauce Béarnaise
20 Min
Sous-vide Oktopus-Salat
8 Std.
Sauce Béarnaise
40 min
Vitello Tonnato
48h
Sylter Landei mit gebackener Auster
30 min
Nusskruste für Fleisch oder Fisch
10 Min
Garnelencocktail
30 min
Café-de-Paris-Butter
4h 10min
Tarte Tatin mit Zwiebeln und Baconjam
1h
Vitello tonnato sous-vide
4 Std. 30 Min