Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g bunter Pfeffer
- 1700 g Wasser
- 30 g Zitronensaft
- 600 g Roastbeef
- Meersalz zum Würzen
- 25 g Butter
- Pfeffer zum Würzen
- Öl zum Braten
Sauce Tartare
- 20 g Kapern, abgetropft
- 100 g Cornichons
- 3 Eier, hart gekocht, halbiert
- 150 g Schmand
- 150 g Mayonnaise
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 5 g Worcester-Sauce
- 2 - 3 Spritzer Zitronensaft
- ½ Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1906 kJ / 455 kcal
- Protein
- 35 g
- Karbonhidrat
- 3 g
- Yağ
- 34 g
- Doymuş Yağ
- 10 g
- Lif
- 0.8 g
- Sodyum
- 1125 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Vitello Tonnato
48 godz.
Albondigas mit Papas Arrugadas (Hackbällchen in Tomatensauce)
1h 30min
Vitello tonnato sous-vide
4h 30min
Terrine Provençale
2h
Putello Tonnato
4 Std.
Gin-Tonic-Saibling mit gehobelter Feldfrucht und Petersilien-Mayonnaise
24h
Café-de-Paris-Butter
4h 10min
Rot gebeizter Lachs mit geschmortem Wintersalat und Orangen-Chutney
24h
Garnelen in "Café de Paris"- Butter
3h
Mini-Quiches mit Enten-Konfit
5h
Sauce Béarnaise
40min
Rindertatar mit Kapern und Aioli
1h 25min