Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
300
g di farina tipo 00
veya 300 g di farina integrale - 80 g di acqua, fredda
- 220 g di burro, a pezzi
- 2 - 3 pizzichi di noce moscata in polvere
- 1 ¼ - 1 ½ cucchiaino di sale
-
80
g di Gruviera, a pezzi
veya 80 g Parmigiano Reggiano, a pezzi - 80 g di scalogno, a metà
- 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 spicchi di aglio
-
400
g di funghi freschi (finferli, porcini,...), a fette
veya 400 g di funghi champignon, a fette - 80 g di panna (min. 30% di grassi)
- 2 - 3 pizzichi di pepe nero macinato + q.b.
- timo fresco, per guarnire
- 1 uovo, sbattuto
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 3656.7 kJ / 874 kcal
- Protein
- 19.7 g
- Karbonhidrat
- 65.3 g
- Yağ
- 60.6 g
- Doymuş Yağ
- 37.3 g
- Lif
- 3.8 g
- Sodyum
- 909.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Involtini valtellinesi di verza con patate e formaggi
2h
Carciofi ripieni
50 min
Tisana menta, anice e limone
10 min
Sformatini di agretti
1 Std.
Insalata di peperoni con tarator alla bulgara
1 Std. 30 Min
Peperoni imbottiti alla napoletana
45 Min
Frittelle ai funghi
1 Std. 10 Min
Pozole di pesce
1h 15min
Mini quiche alle patate, radicchio e carciofi (vegan)
1 Std. 30 Min
Polpette di pane di mais
1 Std. 10 Min
Polpette di carciofi e scamorza
1 Std.
Rustici alla scarola
10 Std.