Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2000 g di acqua
- 30 g di succo di limone
-
300
g di fagiolini verdi freschi
veya 300 g di taccole fresche - 3 rametti di timo fresco
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 217.3 kJ / 52.3 kcal
- Protein
- 1.8 g
- Karbonhidrat
- 4 g
- Yağ
- 2.8 g
- Lif
- 1.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sovracosce di pollo sottovuoto
1小时 35 分钟
Cottura del riso a chicco lungo
35min
Barbabietole sottovuoto
3h 30min
Merluzzo sottovuoto con pomodorini e olive
1 Std. 30 Min
Branzino sottovuoto al pepe rosa
1 Std. 10 Min
Contorno di zucchine sottovuoto
30min
Asparagi sottovuoto
50min
Coniglio sottovuoto con patate viola
3h 30min
Carote sottovuoto timo e feta
1小时
Mele sottovuoto alla cannella
1 Std. 50 Min
Contorno di carciofi sottovuoto
50min
Bollito di Bue di Fassone di Razza Piemontese a Cottura Lenta
4h 10min