Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Citronette al prezzemolo
- ½ spicchio di aglio
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 2 grani di pepe bianco
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- 1 pizzico di sale
Calamari
- 650 g di calamari freschi piccoli, ad anelli
- 700 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 100 g di olive taggiasche denocciolate
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1248.1 kJ / 298.3 kcal
- Protein
- 25.6 g
- Karbonhidrat
- 6.6 g
- Yağ
- 18.6 g
- Doymuş Yağ
- 2.8 g
- Lif
- 0.8 g
- Sodyum
- 470.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Carciofi stufati
30 dk
Filetti di rana pescatrice all'alloro sottovuoto
2h
Calamari sottovuoto ripieni ai carciofi
1sa
Polpo sottovuoto con olive taggiasche
3sa 20 dk
Polpo agli agrumi
1sa
Calamari ripieni alla norma
1h 30min
Insalata di polpo, patate e cannellini con olio al limone
3h
Polpo con patate alla salentina
1 Std. 10 Min
Salmone all'arancia con agretti
40min
Insalata di calamari al limone
35 dk
Insalata di polpo a Cottura Lenta
5小时 30 分钟
Insalata di calamari e pesche
40min