Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Poolish
- 175 g di acqua
- 1 g di lievito di birra fresco
- 175 g di farina tipo 1 forte (almeno W300)
Pane
- 1675 g di acqua (di cui 175 g fredda)
- 120 g di farina integrale
- 200 g di farina tipo 1 + q.b.
- olio extravergine di oliva q.b.
- 1 g di lievito di birra fresco
- 10 g di sale
- 30 g di succo di limone
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 1199 kJ / 286 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 57 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 4.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pane ai semi di girasole
22h
Lievito madre con farina di segale
96h 20min
Pane veneziano
18 godz. 30 min
Coppa al cioccolato e panna montata
4h 20min
Croissant sfogliati ai cereali con prosciutto crudo e rucola
6h
El Schissotto (Pane dei Colli Euganei)
4 godz.
Baguette francese (TM6)
5h
Maritozzi
11 godz.
Crescentine modenesi
11 godz.
Cornetti sfogliati (TM6)
9 Std.
Pinsa romana
5h
Pizza romana (di Gabriele Bonci)
24h