Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 g di gelatina in fogli
- acqua fredda q.b per l'ammollo della gelatina
- 250 g di panna fresca liquida
- 30 g di zucchero
- 1 tuorlo
- 60 g di pasta di pistacchio
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 5533 kJ / 1322 kcal
- Protein
- 18.6 g
- Karbonhidrat
- 44.6 g
- Yağ
- 120.2 g
- Doymuş Yağ
- 56.6 g
- Lif
- 4.8 g
- Sodyum
- 110.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Calamari ripieni di cous cous e gamberoni sottovuoto
1h
Crème brûlée
1h 10min
Daquoise ai pistacchi
1h
Bignè all'amarena
3 godz.
Cupcake menta e liquirizia
50min
Sangria analcolica
1 Std. 35 Min
Torta ai frutti esotici
8h 10min
Punch al cocco
50min
Cheesecake arachidi e caramello
2u. 30min
Tiramisù ai pistacchi
5h 30min
Cioccolatini al caramello salato (TM6)
3 godz.
Triplo dessert di frutta
10 Min