Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Formaggio fresco alle noci
- 1500 g di latte intero fresco
- 200 g di panna acida, 18% di grassi
- 250 g di acqua
- 30 g di succo di limone, spremuto fresco
- 100 g di gherigli di noci
- acqua, bollente, q.b.
Pane al siero di latte
- 320 g di farina di forza (con circa il 13% proteine)
- 100 g di farina integrale
- 50 g di olio di oliva + q.b.
- 1 cucchiaino di zucchero
- 1 uovo
- 1 cucchiaino di bicarbonato di sodio
- 1 cucchiaino di sale
- miele, per servire (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1437.2 kJ / 343.5 kcal
- Protein
- 10.3 g
- Karbonhidrat
- 36.8 g
- Yağ
- 17.9 g
- Doymuş Yağ
- 5.3 g
- Lif
- 2.1 g
- Sodyum
- 366.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Primosale
4 godz. 45 min
Panettone TM6
10sa 30 dk
Panettone
6h 30min
Ricotta (TM6)
16h 30min
Ricotta
5hod. 30min
Caciotta fresca piccante
8 Std.
Primo sale
13h 30min
Yogurt
12h
Formaggella alle erbe
4h 20min
Pane calabrese con farina di mais e fiori di sambuco
3h
Yogurt greco (con fermenti per yogurt)
18小时 20 分钟
Formaggio fresco
9 godz. 45 min