Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Formaggio fresco alle noci
- 1500 g di latte intero fresco
- 200 g di panna acida, 18% di grassi
- 250 g di acqua
- 30 g di succo di limone, spremuto fresco
- 100 g di gherigli di noci
- acqua, bollente, q.b.
Pane al siero di latte
- 320 g di farina di forza (con circa il 13% proteine)
- 100 g di farina integrale
- 50 g di olio di oliva + q.b.
- 1 cucchiaino di zucchero
- 1 uovo
- 1 cucchiaino di bicarbonato di sodio
- 1 cucchiaino di sale
- miele, per servire (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1437.2 kJ / 343.5 kcal
- Protein
- 10.3 g
- Karbonhidrat
- 36.8 g
- Yağ
- 17.9 g
- Doymuş Yağ
- 5.3 g
- Lif
- 2.1 g
- Sodyum
- 366.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pane integrale al vapore
2h
Ricotta
5h 30min
Ricotta (TM6)
16 godz. 30 min
Pane al latticello
18 godz.
Yogurt
12 godz.
Filoncini di semola
4h
Pane a strati con pesto al basilico
2h 30min
Yogurt greco (con fermenti per yogurt)
18 godz. 20 min
Yogurt naturale (con fermenti per yogurt)
12 godz. 15 min
Yogurt con latte condensato
12h 10min
Yogurt al naturale (nel boccale)
12h 10min
Pane semplice
4h