
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Black Pasta and Sea Bass Filling
- 320 g 00 flour plus extra for dusting
- 5 medium eggs 1 beaten
- 1 egg yolk from medium egg
- 2 sachets squid ink, liquid diluted with 1 tsp water
- 250 g sea bass fillets skinless, cut in pieces (approx. 3-4 cm) (see tip)
- 50 g mascarpone
- 120 g ricotta cheese drained
- 2 sprigs fresh parsley leaves only
- 1 lemon zest only
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
Cherry Tomato Sauce
- 50 g onion quartered
- 40 g extra virgin olive oil plus extra for garnishing
- 500 g cherry tomatoes halved
- 2 - 3 sprigs fresh thyme leaves only
- 1 pinch sugar
- 1 tsp salt
- 1 pinch ground white pepper
- 1 lemon juice only, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 740.5 kcal / 3098.3 kJ
- Protein
- 37.9 g
- Yağ
- 34.8 g
- Karbonhidrat
- 73.5 g
- Lif
- 5.1 g