Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Black Pasta and Sea Bass Filling
- 320 g 00 flour, plus extra for dusting
- 5 medium eggs, 1 beaten
- 1 egg yolk, from medium egg
- 2 sachets squid ink, liquid, diluted with 1 tsp water
- 250 g sea bass fillets, skinless, cut in pieces (approx. 3-4 cm) (see tip)
- 50 g mascarpone
- 120 g ricotta cheese, drained
- 2 sprigs fresh parsley, leaves only
- 1 lemon, zest only
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
Cherry Tomato Sauce
- 50 g onion, quartered
- 40 g extra virgin olive oil, plus extra for garnishing
- 500 g cherry tomatoes, halved
- 2 - 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 pinch sugar
- 1 tsp salt
- 1 pinch ground white pepper
- 1 lemon, juice only, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3098.3 kJ / 740.5 kcal
- Protein
- 37.9 g
- Karbonhidrat
- 73.5 g
- Yağ
- 34.8 g
- Lif
- 5.1 g
Alternatif tarifler
Asparagus Risotto
45 Min
Brazilian-style Beetroot and Carrot Salad (TM6)
30 min
Cheese Puffs with Whipped Honey Cream Cheese
1 godz. 5 min
Frozen Champagne Jellies
Değerlendirme yok
Orange and Pear Pavlova (TM5)
Değerlendirme yok
Migas with Padrón Peppers
Değerlendirme yok
Barley and Vegetable Egg Cocotte
1 godz. 30 min
Duck and Pork Terrine
52sa
Fennel, Celery and Green Apple Salad (TM5)
15 min
Coconut and Strawberry Eton Mess
3h 20min
Pea Gazpacho
4h 15min
Beer Bread with Whipped Marmite Butter
50min