Uyumlu sürümler
Steamed Turbot and Mixed Vegetable Parcels; Red Berry Sauce with Ice Cream
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Steamed Turbot and Mixed Vegetable Parcels
- 80 g extra virgin olive oil
- 1 ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 2 tsp lemon zest, grated
-
4
turbot fillets (120-200 g each)
veya 4 white fish fillets, boneless, skinless - 60 g courgettes, cut in pieces (3 cm)
- 70 g green beans, trimmed, halved
- 70 g mixed peppers, cut in pieces (3 cm)
- 500 g water
- 400 g waxy potatoes, peeled, cut in slices (3 mm)
Red Berry Sauce and Finalisation
- 600 g mixed fresh red berries
- 250 g white wine
- 10 g rum
- 1 Tbsp cornflour
- 50 g caster sugar
- ice cream, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2767 kJ / 661 kcal
- Protein
- 28 g
- Karbonhidrat
- 51 g
- Yağ
- 29 g
- Doymuş Yağ
- 7 g
- Lif
- 10.5 g
- Sodyum
- 593 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Houmous
13 godz. 30 min
Meatballs with Tomato Sauce and Pasta
45 min
Salmon with Dill Cream Sauce, Broccoli and Basmati Rice; Chocolate Custard
40min
Fish with Mixed Pepper Couscous
40min
Seafood Soup with Gluten-free Bread
3 Std. 30 Min
Spiced Moroccan Lentil Soup
35 min
Bolognese Sauce
1 godz. 15 min
Crêpes
1 godz. 15 min
Turkey Breast with Creamy Potato Soup
27h
Hot dogs
35 min
Risotto with Parmesan
40min
Asparagus with Romesco Sauce
30 min