
Uyumlu sürümler
Steamed Turbot and Mixed Vegetable Parcels; Red Berry Sauce with Ice Cream
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Steamed Turbot and Mixed Vegetable Parcels
- 80 g extra virgin olive oil
- 1 ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 3 sprigs fresh thyme leaves only
- 2 tsp lemon zest, grated
-
4
turbot fillets (120-200 g each)
veya 4 white fish fillets boneless, skinless - 60 g courgettes cut in pieces (3 cm)
- 70 g green beans trimmed, halved
- 70 g mixed peppers cut in pieces (3 cm)
- 500 g water
- 400 g waxy potatoes peeled, cut in slices (3 mm)
Red Berry Sauce and Finalisation
- 600 g mixed fresh red berries
- 250 g white wine
- 10 g rum
- 1 Tbsp cornflour
- 50 g caster sugar
- ice cream to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 661 kcal / 2767 kJ
- Protein
- 28 g
- Yağ
- 29 g
- Karbonhidrat
- 51 g
- Lif
- 10.5 g
- Doymuş Yağ
- 7 g
- Sodyum
- 593 mg