Steamed Turbot and Mixed Vegetable Parcels; Red Berry Sauce with Ice Cream

Steamed Turbot and Mixed Vegetable Parcels; Red Berry Sauce with Ice Cream

4.0 1 değerlendirme
Hazırlık 40 dk
Toplam 1sa 15 dk
4 portions

Malzemeler

Steamed Turbot and Mixed Vegetable Parcels
  • extra virgin olive oil
    80 g
  • fine sea salt
    1 ½ tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • fresh thyme leaves only
    3 sprigs
  • grated lemon zest
    2 tsp
  • turbot fillets (120-200 g each)
    4
    4 white fish fillets, boneless, skinless
  • courgettes cut in pieces (3 cm)
    60 g
  • green beans trimmed, halved
    70 g
  • mixed peppers cut in pieces (3 cm)
    70 g
  • water
    500 g
  • waxy potatoes peeled, cut in slices (3 mm)
    400 g
Red Berry Sauce and Finalisation
  • mixed fresh red berries
    600 g
  • white wine
    250 g
  • rum
    10 g
  • cornflour
    1 Tbsp
  • caster sugar
    50 g
  • ice cream to serve

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 593 mg
Protein 28 g
Kalori 2767 kJ / 661 kcal
Yağ 29 g
Lif 10.5 g
Doymuş Yağ 7 g
Karbonhidrat 51 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...