Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Beetroot Purée
- 300 g beetroot
- 20 g orange juice
- 20 g Demerara sugar
- ⅛ tsp xanthan gum (see tip)
Cheese Sauce and Crisps
- 150 g soft goat's cheese, diced (see tip)
- 150 g water
- 3 tsp sunflower oil, for frying
Pickled Apple
- 1 Granny Smith apple, peeled
- 60 g apple cider vinegar
- 60 g balsamic vinegar
Cauliflower Florets
- 1500 g water
- 2 garlic cloves
- 2 dried bay leaves
- 100 g unsalted butter, diced
- 2 pinches fine sea salt
- 300 g cauliflower florets
- 1 Tbsp rapeseed oil
Finalisation
- ⅛ tsp xanthan gum
- 50 g unsalted butter, diced, cold
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2908.3 kJ / 695.1 kcal
- Protein
- 19.4 g
- Karbonhidrat
- 44.9 g
- Yağ
- 50.8 g
- Doymuş Yağ
- 25.4 g
- Lif
- 9.9 g
- Sodyum
- 553 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bulgar and Red Lentil Soup
1 Std.
Butternut Squash and Chestnut Rolls
1 Std. 40 Min
Aubergine Paneer Rolls with Red Lentils and Mint Yoghurt
40 Min
Chai Vanilla Mocktail
45 Min
Middle Eastern Brunch
1 Std. 20 Min
Wholemeal Pitta
1 godz. 35 min
Risotto with Gorgonzola and Caramelised Onions
35 Min
Baba Ganoush
1 Std.
Salmon Filo Spiral
1 Std. 10 Min
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
25 Min
Leek and Lancashire Cheese Quiche
2 Std. 15 Min
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1 Std. 30 Min