
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Beetroot Purée
- 300 g beetroot
- 20 g orange juice
- 20 g Demerara sugar
- ⅛ tsp xanthan gum (see tip)
Cheese Sauce and Crisps
- 150 g soft goat's cheese diced (see tip)
- 150 g water
- 3 tsp sunflower oil for frying
Pickled Apple
- 1 Granny Smith apple peeled
- 60 g apple cider vinegar
- 60 g balsamic vinegar
Cauliflower Florets
- 1500 g water
- 2 garlic cloves
- 2 dried bay leaves
- 100 g unsalted butter diced
- 2 pinches fine sea salt
- 300 g cauliflower florets
- 1 Tbsp rapeseed oil
Finalisation
- ⅛ tsp xanthan gum
- 50 g unsalted butter diced, cold
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 695.1 kcal / 2908.3 kJ
- Protein
- 19.4 g
- Yağ
- 50.8 g
- Karbonhidrat
- 44.9 g
- Lif
- 9.9 g
- Doymuş Yağ
- 25.4 g
- Sodyum
- 553 mg
Alternatif tarifler
Citrus Water (TM6)
35 dk
Indonesian-style Vegan Vegetable Fritters (TM5)
Değerlendirme yok
Strawberry and Burrata Salad with Basil Pesto (TM5)
20 dk
Amaranth Crispbread
1sa 15 dk
Jerusalem Artichoke Soup with Truffle Oil and Parmesan Crisps
1sa 15 dk
Smoked Salmon, Avocado and King Prawn Salad
20 dk
Berry Foam
10 dk
Russian Beetroot Salad
1sa 10 dk
Spiced Moroccan lentil soup
40 dk
Bulgar and Red Lentil Soup
1sa
Broccoli, red peppers and pine nuts salad
10 dk
Rosemary and Sea Salt Bread
1sa 55 dk