Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g soğan, ikiye bölünmüş
- 2 adet enginar (çanak), orta boy, ayıklanmış, dörde bölünmüş
- 400 g kuru bakla (ıslatılmamış ağırlığı 400 g), 1 gece önceden ıslatılıp süzdürülmüş
- 435 g su
- 2 tk tuz
- 2 tk şeker
- 85 g zeytinyağı, yağlamak için ekstra zeytinyağı
- ½ limonun suyu
- ½ portakalın suyu
- 75 g rakı
- 4 - 5 adet adaçayı yaprağı, taze, süslemek için ekstra adaçayı
- dereotu yaprağı
- limon, dilimlenmiş, süslemek için (isteğe bağlı)
- portakal, dilimlenmiş, süslemek için (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 863.5 kJ / 206.3 kcal
- Protein
- 8.5 g
- Karbonhidrat
- 20.3 g
- Yağ
- 7.7 g
- Lif
- 6.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Parmesanlı Bezelye Ezmesi
15 Min
Kırmızı Şaraplı Armut
3h 20 min
Kremalı ve Beyaz Şarap Soslu Midye
45 Min
Rokalı Pesto
10min
Balkabaklı Risotto
25 Min
Peynirli Karides Tava
35 Min
Çilekli Beyaz Sangria
12h
Gazpacho
10min
Burrata Peynirli Pancar Carpaccio
1 godz. 25 min
Meksika Fasulyeli Domatesli Çorba
30 Min
Alfredo Sos
35 Min
Pesto Sosu
15 Min