Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g soğan, ikiye bölünmüş
- 2 adet enginar (çanak), orta boy, ayıklanmış, dörde bölünmüş
- 400 g kuru bakla (ıslatılmamış ağırlığı 400 g), 1 gece önceden ıslatılıp süzdürülmüş
- 435 g su
- 2 tk tuz
- 2 tk şeker
- 85 g zeytinyağı, yağlamak için ekstra zeytinyağı
- ½ limonun suyu
- ½ portakalın suyu
- 75 g rakı
- 4 - 5 adet adaçayı yaprağı, taze, süslemek için ekstra adaçayı
- dereotu yaprağı
- limon, dilimlenmiş, süslemek için (isteğe bağlı)
- portakal, dilimlenmiş, süslemek için (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 863.5 kJ / 206.3 kcal
- Protein
- 8.5 g
- Karbonhidrat
- 20.3 g
- Yağ
- 7.7 g
- Lif
- 6.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Yeşil Elmalı Kereviz Çorbası
55 Min
Varoma'da Yeşillikli Omlet
40 Min
Chai Tea Latte Tozu
15 Min
Vakumda Pişirilmiş Limon ve Portakallı Hindi
Değerlendirme yok
Acı Biberli Zeytinyağı
25min
Coleslaw Salatası
15 Min
Sarımsaklı Zeytinyağı
25min
Kırmızı Biberli ve Elmalı Dip
35 Min
Balkabaklı Risotto
25min
Biberli Elmalı Ezme
25min
Rokalı Pesto
10 Min
Zeytinyağlı Fava
35 Min