Nigerian-style Grilled Fish with Rice and Tomato Salad

4.8 30 değerlendirme
Hazırlık 30 dk
Toplam 45 dk
4 portions

Malzemeler

Suya Spice Oil Marinade
  • roasted peanuts, unsalted
    50 g
  • ground black pepper
    1 tsp
  • dried thyme
    1 Tbsp
  • chilli powder
    1 Tbsp
  • ground ginger
    1 tsp
  • garlic powder
    1 Tbsp
  • vegetable stock powder
    1 Tbsp
  • curry powder
    ½ tsp
  • vegetable oil
    50 g
  • salt
    1 tsp
Fish, Rice and Salad
  • gilt-head bream gutted, cleaned, max. 38 cm long, approx. 1200 g in total
    2
    1200 g white fish fillets, gutted, cleaned, max. 38 cm long, approx. 1200 g in total
  • fresh rosemary
    2 sprigs
  • water
    1000 g
  • long grain rice (e.g. basmati rice)
    200 g
  • salt
    1 tsp
  • onions quartered, sliced (approx. 5 mm)
    100 g
  • tomatoes cut in pieces (approx. 2 cm)
    400 g
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • fresh jalapeño chilli (isteğe bağlı) sliced (approx. 2 mm)
    1
  • lime juice
    2 Tbsp
  • fresh coriander leaves
    3 Tbsp
    3 Tbsp fresh parsley leaves

Besin Değeri şuna göre 1 portion

Kalori 604 kcal / 2527 kJ
Protein 48 g
Yağ 22 g
Karbonhidrat 53 g
Lif 4.6 g
Doymuş Yağ 2.7 g
Sodyum 1910 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...