Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g Sushi Reis
- 410 g Wasser und mehr zum Einweichen
- 20 g Öl
- 1 Knoblauchzehe
- 250 g Schweinefleisch, sehnenfrei, in Streifen (1 x 3-4 cm), trocken getupft
- 1 TL Chinesisches Fünf-Gewürze-Pulver
- 10 - 12 Shiitakepilze, frisch, in Scheiben (ca. 1 cm)
-
5
g Shaoxing-Reiswein
veya 5 g Reisessig - 10 g schwarzer Reisessig (z. B. Chinkiang) (isteğe bağlı)
- 10 g helle Sojasauce
- 5 g dunkle Sojasauce
- 10 g Austernsauce
- 1 TL Zucker
- 1 TL Salz
- ½ - 1 TL Pfeffer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1962 kJ / 469 kcal
- Protein
- 17 g
- Karbonhidrat
- 57 g
- Yağ
- 19 g
- Doymuş Yağ
- 5 g
- Lif
- 1.9 g
- Sodyum
- 902 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mandel-Chia-Pudding mit Cranberryspiegel (vegan)
1 Std. 30 Min
Rindsfleischtopf mit Kartoffeln und Nudeln
1h 40min
Slow Cooking BBQ-Ribs
3h 30min
Brathendl nach peruanischer Art mit Salsa Verde und Avocadosalat
7h 30min
Boeuf Bourguignon und warmer Zitronenkuchen mit Zitronensirup
2 Std. 20 Min
Asiatische Reispfanne mit Sous-vide gegartem Schweinebauch
3u. 40min
Schweinefleisch-Pilaw
50min
Japanische Kroketten
1 Std. 20 Min
Kimchi Salat mit Resten vom Brathuhn
25min
Japanisches Omelett (Tamagoyaki)
20min
Rippchen mit Sauerkraut (排骨炖酸菜)
45min
Holzfäller-Topf mit Kartoffeln und Champignons
3h