Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g Sushi Reis
- 410 g Wasser und mehr zum Einweichen
- 20 g Öl
- 1 Knoblauchzehe
- 250 g Schweinefleisch, sehnenfrei, in Streifen (1 x 3-4 cm), trocken getupft
- 1 TL Chinesisches Fünf-Gewürze-Pulver
- 10 - 12 Shiitakepilze, frisch, in Scheiben (ca. 1 cm)
-
5
g Shaoxing-Reiswein
veya 5 g Reisessig - 10 g schwarzer Reisessig (z. B. Chinkiang) (isteğe bağlı)
- 10 g helle Sojasauce
- 5 g dunkle Sojasauce
- 10 g Austernsauce
- 1 TL Zucker
- 1 TL Salz
- ½ - 1 TL Pfeffer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1962 kJ / 469 kcal
- Protein
- 17 g
- Karbonhidrat
- 57 g
- Yağ
- 19 g
- Doymuş Yağ
- 5 g
- Lif
- 1.9 g
- Sodyum
- 902 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rinderstreifen in Champignon-Pfeffersauce mit Spätzle
1j
Babyfreundlicher Makrelenaufstrich
15min
"Cullen Skink" - Fischsuppe
45 Min
Entenbrust mit Pastinakenpüree und Rotweinreduktion
1j
Gebratene Dorade mit Venusmuscheln und Garnelen
2j
Kalbspariser
14h 30min
Schweinslungenbraten koreanischer Art mit lauwarmen Reissalat
1h 10 min
Hendl in Honig-Senf-Sauce mit Erdäpfel-Speck-Püree
1j
Rinder-Cholent mit Winter-Gemüse
4h 20 min
Rauchige Paella mit Schweinebäckchen
1h 10 min
Ingwer-Knoblauch-Hendl mit Basmatireis
1j 30 menit
Slow Cooking BBQ-Ribs
3h 30min