Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Rindfleisch-Füllung
- 40 g Olivenöl
- 600 g Rindfleisch, ohne Knochen, in Würfeln (2 cm)
- 1 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 150 g Porree, in Ringen
- 15 g Speisestärke
- 330 g dunkles Bier
- 1 Stängel Thymian, abgezupft
- 1 EL Worcester-Sauce
-
½
TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
veya ½ Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l)
Teig und Fertigstellung
- 150 g Mehl
- 65 g Butter, kalt, in Stücken
- 1 Ei
- ½ TL Salz
- 1 Eigelb, verquirlt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2711 kJ / 647 kcal
- Protein
- 39 g
- Karbonhidrat
- 36 g
- Yağ
- 35 g
- Lif
- 3.3 g
Alternatif tarifler
Karamell-Bonbons
2h
Honeycomb
1 godz. 30 min
Menü: Boeuf Bourguignon und warmer Zitronenpudding mit Zitronensirup
2 Std. 20 Min
Hähnchen Teriyaki
2h
Boeuf Bourguignon
3sa 30 dk
Fleisch im gerösteten Reismantel (粉蒸肉)
1 godz. 30 min
Fleischkäse mit Röstzwiebeln
55 Min
Scharfes Ingwer-Hähnchen (三杯鸡)
45 min
Slow Cooking Gua Bao
7 Std.
Glasiertes Schweinefleisch mit Vermicelli
1h 20min
Tex-Mex Tortilla mit Schweinefleisch
1h 20min
Bulgogi (Gebratenes mariniertes Rindfleisch)
1 godz.