Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Rindfleisch-Füllung
- 40 g Olivenöl
- 600 g Rindfleisch, ohne Knochen, in Würfeln (2 cm)
- 1 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 150 g Porree, in Ringen
- 15 g Speisestärke
- 330 g dunkles Bier
- 1 Stängel Thymian, abgezupft
- 1 EL Worcester-Sauce
-
½
TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
veya ½ Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l)
Teig und Fertigstellung
- 150 g Mehl
- 65 g Butter, kalt, in Stücken
- 1 Ei
- ½ TL Salz
- 1 Eigelb, verquirlt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2711 kJ / 647 kcal
- Protein
- 39 g
- Karbonhidrat
- 36 g
- Yağ
- 35 g
- Lif
- 3.3 g
Alternatif tarifler
Hackfleisch-Käse-Quiche
1 Std. 40 Min
Puten-Auflauf mit Süßkartoffelkruste
1 Std. 30 Min
Rindfleisch-Curry mit Kokos-Roti (Kuruma Iraichchi)
2 Std. 10 Min
Mediterraner Hähnchen-Pie
50 Min
Haggis Neep and Tattie Pie
1 Std. 25 Min
Boboti (pikant gewürzter Hackbraten)
1 Std. 10 Min
Chicken Pot Pie
2 Std.
Hirschfilet mit Schokoladen-Pfeffersauce
50 Min
Rehmedaillons mit Walnussrisotto
45 Min
Irish-Stout-Beef (Irland)
1 Std. 15 Min
Sheperd`s Pie
1 Std. 30 Min
Slow Cooking Beef Madras
3 Std.