Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Rindfleisch-Füllung
- 40 g Olivenöl
- 600 g Rindfleisch, ohne Knochen, in Würfeln (2 cm)
- 1 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 150 g Porree, in Ringen
- 15 g Speisestärke
- 330 g dunkles Bier
- 1 Stängel Thymian, abgezupft
- 1 EL Worcester-Sauce
-
½
TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
veya ½ Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l)
Teig und Fertigstellung
- 150 g Mehl
- 65 g Butter, kalt, in Stücken
- 1 Ei
- ½ TL Salz
- 1 Eigelb, verquirlt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2711 kJ / 647 kcal
- Protein
- 39 g
- Karbonhidrat
- 36 g
- Yağ
- 35 g
- Lif
- 3.3 g
Alternatif tarifler
Slow Cooking Beef Madras
3h
Glasnudeln mit Hackfleisch (蚂蚁上树)
35min
Sheperd`s Pie
1h 30min
Saftgulasch vom Rind
2h 45min
Asia-Nudeln mit Pute und Pflaumensauce
2h
Boboti (pikant gewürzter Hackbraten)
1 Std. 10 Min
Chicken Pot Pie
2h
Wildreis-Pilaw mit Schweinefleisch
1 Std. 10 Min
Slow Cooking Rotweinbirnen
5h
Slow Cooking Gua Bao
7 godz.
Zypriotische Rindfleischpäckchen mit Reis
1h
Irish-Stout-Beef (Irland)
1 Std. 15 Min