Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 70 g Olivenöl
- 3 Knoblauchzehen
- 500 g Kalbfleischwürfel, sehnenfrei (3 cm), trocken getupft
- 100 g Weißwein, trocken
- 150 g Zwiebeln, halbiert oder geviertelt
- 10 g Mehl
- 70 - 80 g Katenschinkenwürfel
- 1 EL Paprika edelsüß
- 400 g Kalbsfond
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 600 - 700 g gemischtes Gemüse, TK (z. B. Bohnen, Möhren, Erbsen etc.)
- 4 hart gekochte Eier, geviertelt (siehe Tipp)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2557 kJ / 611 kcal
- Protein
- 42 g
- Karbonhidrat
- 14 g
- Yağ
- 29 g
- Doymuş Yağ
- 12 g
- Lif
- 5.3 g
- Sodyum
- 1026 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Slow Cooking Szegediner Gulasch
3h 40min
Rindfleisch-Rotwein-Ragout zu Nudeln
1h
Saftgulasch vom Rind
2 Std. 45 Min
Rindfleisch-Eintopf mit Gnocchi
1 Std. 30 Min
Geschmortes Kalbsragout
2h 10min
Schweinerippchen süß-sauer mit Reis
2 godz. 25 min
Rinder-Cholent mit Winter-Gemüse
4h 20min
Slow Cooking Rindfleisch mit Pilzen
5 Std. 20 Min
Leber mit Spitzpaprika (杭椒炒猪肝)
20min
Lammeintopf mit Paprika
50 min
Ossobuco
3h 40min
Gefüllte Ente
3 godz. 15 min