
Uyumlu sürümler
Sweet Pepper Nachos with Guacamole; BBQ Jackfruit Burritos
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
BBQ Jackfruit Burritos and Chipotle Sauce
- 20 g olive oil
- 200 g onions quartered
- 4 garlic cloves
- 500 g tinned young jackfruit, in brine (approx. 2 x 560 g tins)
- 2 Tbsp brown sugar
- 1 ½ tsp ground cayenne pepper
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp garlic powder
- ½ tsp smoked salt
- 250 g barbecue sauce (vegan)
- 600 g water
- 100 g white long grain rice
- 140 g raw cashew nuts
- 100 g sun-dried tomatoes
- 2 Tbsp chipotle paste
- 2 tsp apple cider vinegar
- 1 tsp smoked paprika
- 1 tsp salt
Guacamole, Sweet Peppers and Red Cabbage Slaw
- 3 avocados (approx. 450 g), cut in pieces
- 30 g lime juice
- 1 tsp dried chilli flakes
- 2 ½ tsp salt
- 10 g olive oil
- 400 g mixed peppers (eg. yellow, red, green, orange), halved, deseeded, cut in thin strips
- 1 tsp sweet paprika
- ½ tsp ground black pepper plus 1 pinch
- ½ tsp maple syrup
- 150 g red cabbage cored, cut in pieces (5 cm)
- 70 g carrot peeled, cut in pieces (5 cm)
- 10 g fresh coriander leaves
- ½ tsp white wine vinegar
Serving
- 170 g tortilla chips
- fresh coriander leaves for garnishing
-
6
flour tortillas (see tip)
veya wheat flour tortillas
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 969 kcal / 4056 kJ
- Protein
- 19 g
- Yağ
- 44 g
- Karbonhidrat
- 137 g
- Lif
- 17 g
- Doymuş Yağ
- 7 g
- Sodyum
- 2888 mg