Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Eggs
- unsalted butter, for greasing
- 1 garlic clove
- 20 g olive oil
- 200 g asparagus, tips and stalks separated, stalks cut in pieces
- ¼ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 15 g mustard
- 50 g white wine
-
100
g whipping cream
veya soy cream
Barley
- 1 lime, finely grated zest and juice
- 90 g olive oil
- 10 g fresh basil leaves
- 1 tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 20 g raisins
- 80 g cherry tomatoes, halved
- 50 g green peas (fresh or frozen)
- 80 g shallots, quartered
- 150 g red onions, sliced
- 100 g fennel bulb, sliced
- 750 g water
- 250 g pearl barley
- 6 medium eggs
- 6 pinches ground black pepper
- 10 g fresh chives, chopped, for serving
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2123 kJ / 508 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 44 g
- Yağ
- 32 g
- Doymuş Yağ
- 9.2 g
- Lif
- 11 g
- Sodyum
- 604 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bulgar and Red Lentil Soup
1h
Gnocchi with Tomato and Basil Sauce
55min
Lentils with Rice- Fakes Moutzentra
45min
Black-eyed Bean Stew with Vegetables
2h 10min
Vegan Mushroom Bowls
1h 20min
Vietnamese-style Vegetable Stew with Rice
40min
Pasta with Brussels Sprouts, Toasted Hazelnuts and Brown Sage Butter
1h 20min
Baby-friendly Mango Tofu Sesame Noodles
40min
Tempeh Bolognaise
30min
Steamed Tofu
30min
Vegan Spanish Omelette
40min
Artisan Plant Pizza
35min