Barley and Vegetable Egg Cocotte
TM6 TM5 TM31

Barley and Vegetable Egg Cocotte

4.3 ( 3 değerlendirme )

Malzemeler

Eggs

  • unsalted butter for greasing
  • 1 garlic clove
  • 20 g olive oil
  • 200 g asparagus tips and stalks separated, stalks cut in pieces
  • ¼ tsp salt
  • 1 pinch ground black pepper
  • 15 g mustard
  • 50 g white wine
  • 100 g whipping cream
    veya soy cream

Barley

  • 1 lime finely grated zest and juice
  • 90 g olive oil
  • 10 g fresh basil leaves
  • 1 tsp salt
  • 1 pinch ground black pepper
  • 20 g raisins
  • 80 g cherry tomatoes halved
  • 50 g green peas (fresh or frozen)
  • 80 g shallots quartered
  • 150 g red onions sliced
  • 100 g fennel bulb sliced
  • 750 g water
  • 250 g pearl barley
  • 6 medium eggs
  • 6 pinches ground black pepper
  • 10 g fresh chives chopped, for serving

Besin Değeri
şuna göre 1 portion
Kalori
508 kcal / 2123 kJ
Protein
14 g
Yağ
32 g
Karbonhidrat
44 g
Lif
11 g
Doymuş Yağ
9.2 g
Sodyum
604 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 100 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler