Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g onions, cut in halves
- 2 garlic cloves
- 30 g olive oil
- 150 g tomatoes, fresh or tinned
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
veya 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) - ½ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 50 - 100 g white wine, to taste
- 350 g courgettes, cut in cubes
- 200 g carrots, cut in slices
- 200 g mushrooms, cut in slices
- 400 g firm tofu, cut in cubes
- 1 ½ tsp dried basil
- 1 tsp dried oregano
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 756 kJ / 181 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Yağ
- 9 g
- Lif
- 3.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Potatoes Stuffed with Soya Mince, Spinach and Pine Nuts
1j 20 menit
Chickpea soup with spinach
40 min
Tofu stew
30 min
Mushroom Ragout with Steamed Leeks and Hasselback Potatoes
1 Std. 15 Min
Tofu Balls
35 Min
Stuffed Aubergine with Saffron Yoghurt and Pomegranate Seeds
50 menit
Chinese Style Stir-Fried Vegetables
30 min
Vegetable Stroganoff
30 min
Spinach, Chickpea and New Potato Soup
35 Min
Stir-Fried Tofu in Hot Sauce
30 min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 menit
Aubergine and Tomato Pasta
45 Min