Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g water
- 250 g green beans, finely diced (approx. 5 mm)
- 130 g red pepper, finely diced (approx. 5 mm)
- 130 g aubergine, finely diced (approx. 5 mm)
- 100 g courgette, finely diced (approx. 5 mm)
- 4 - 5 Tbsp dried mixed seaweed
- water, for soaking
- ½ garlic clove
- 40 g red onions, quartered
- 40 g shallot, halved
- 10 g pickled capers
- 50 g pickled gherkins, cut in pieces
- 30 g olive oil
- 10 g toasted sesame oil
- 1 - 2 tsp salt, to taste
- fresh parsley, roughly chopped, for serving
- sesame seeds, for serving
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 409 kJ / 98 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 8.3 g
- Yağ
- 7 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 438 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Almond Cauliflower Cream Soup with Herb Oil and Crispy Flatbread
45 min
Aubergine Bhurta
30 min
Aubergine Paneer Rolls with Red Lentils and Mint Yoghurt
40 min
Lebanese Spiced Flatbread
3 Std. 20 Min
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
30 min
Baba Ganoush
1 Std.
Aubergine Caviar (Moutabel)
55 min
Beetroot and Herring Open Sandwich (Smørrebrød)
50 min
Millet-stuffed Cabbage Rolls with Mushroom Sauce
1u. 40min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 Std.
Miso Whitefish with Green Beans and Chickpea Purée
3 Std.