Buckwheat and Asparagus Risotto

Buckwheat and Asparagus Risotto

4.0 7 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 2sa
2 portions

Malzemeler

Buckwheat, and Asparagus and Parmesan Shavings
  • buckwheat
    70 g
  • water plus extra for soaking
    200 g
  • salt
    10 g
  • green asparagus
    3
  • Parmesan cheese
    30 g
  • ice cubes
    10
Pine Nut Oil and Toasted Pine Nuts
  • pine nuts
    60 g
  • sunflower oil
    50 g
Pickled Asparagus
  • caster sugar
    50 g
  • vinegar
    150 g
  • water
    100 g
  • green asparagus
    3
Asparagus Jus
  • green asparagus cut in pieces (2 cm)
    200 g
  • liquid vegetable stock
    65 g
  • double cream
    65 g
Finalisation
  • Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
    30 g
  • mascarpone
    20 g
  • unsalted butter diced
    50 g
  • green asparagus cut in small pieces (5 mm)
    3

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 1280 mg
Protein 20 g
Kalori 3113 kJ / 750 kcal
Yağ 57 g
Lif 3.6 g
Doymuş Yağ 33 g
Karbonhidrat 36 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...