Cihazlar ve Aksesuarlar
Buckwheat and Asparagus Risotto
Hazırlık 20 dk
Toplam 2sa
2 portions
Malzemeler
Buckwheat, and Asparagus and Parmesan Shavings
-
buckwheat70 g
-
water plus extra for soaking200 g
-
salt10 g
-
green asparagus3
-
Parmesan cheese30 g
-
ice cubes10
Pine Nut Oil and Toasted Pine Nuts
-
pine nuts60 g
-
sunflower oil50 g
Pickled Asparagus
-
caster sugar50 g
-
vinegar150 g
-
water100 g
-
green asparagus3
Asparagus Jus
-
green asparagus cut in pieces (2 cm)200 g
-
liquid vegetable stock65 g
-
double cream65 g
Finalisation
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)30 g
-
mascarpone20 g
-
unsalted butter diced50 g
-
green asparagus cut in small pieces (5 mm)3
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
1280 mg
Protein
20 g
Kalori
3113 kJ /
750 kcal
Yağ
57 g
Lif
3.6 g
Doymuş Yağ
33 g
Karbonhidrat
36 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Simon Rogan
9 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45 dk
Pasta alla Nerano
40 dk
Asparagus Risotto
45 dk
Courgette Soup; Steamed Fish and Potatoes with Lemon Sauce
40 dk
Nut Ice Cream with Citrus and Lavender Crumble
17sa 15 dk
Chickpea soup (Revithia)
Değerlendirme yok
Patatas Bravas with Aioli
1sa 15 dk
Pumpkin Soup, Seasonal Mushrooms and Truffle
1sa 25 dk
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30 dk
Bulgar and Red Lentil Soup
1sa
Seafood Soup
Değerlendirme yok
Pea and Mint Risotto
40 dk