Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Buckwheat, and Asparagus and Parmesan Shavings
- 70 g buckwheat
- 200 g water, plus extra for soaking
- 10 g salt
- 3 green asparagus
- 30 g Parmesan cheese
- 10 ice cubes
Pine Nut Oil and Toasted Pine Nuts
- 60 g pine nuts
- 50 g sunflower oil
Pickled Asparagus
- 50 g caster sugar
- 150 g vinegar
- 100 g water
- 3 green asparagus
Asparagus Jus
- 200 g green asparagus, cut in pieces (2 cm)
- 65 g liquid vegetable stock
- 65 g double cream
Finalisation
- 30 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 20 g mascarpone
- 50 g unsalted butter, diced
- 3 green asparagus, cut in small pieces (5 mm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3113 kJ / 750 kcal
- Protein
- 20 g
- Karbonhidrat
- 36 g
- Yağ
- 57 g
- Doymuş Yağ
- 33 g
- Lif
- 3.6 g
- Sodyum
- 1280 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Beetroot Soup with Herb Dumplings
1h 10min
Mushroom Carpaccio (TM6)
25 min
Amaranth Crispbread
1h 15min
Rabbit Stew with Sweet Potato Purée
1h
Beetroot salad
10min
Tuna Niçoise Toasts
3sa
Red Cabbage and Chicken Salad
40 min
Beetroot Rosti with Smoked Salmon and Herb Crème Fraîche
25 min
Sweet beet
10min
Multivitamin Vegetable Shots
10min
Avocado and Basil Dressing
10min
Maple Eggs Benedict with Smoked Salmon
40 min