Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 sprigs fresh parsley, cut in pieces (5 cm)
- 4 garlic cloves
- 100 g onions, quartered
- 50 g olive oil
- 20 g plain flour
- 350 g water
- 500 g mixed root vegetables (e.g. carrots, celeriac, turnips, see tip), sliced (2 cm)
-
2
sprigs fresh thyme
veya fresh rosemary -
2
vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
veya 2 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - ¼ tsp salt, plus extra to taste
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 300 g turkey breast fillet, skinless (see tip), cut in pieces (3 cm)
- 200 g potatoes, unpeeled, cut in pieces (2 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1305 kJ / 312 kcal
- Protein
- 22 g
- Karbonhidrat
- 21 g
- Yağ
- 14 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Lif
- 6.3 g
- Sodyum
- 1655 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chicken with Peppers and Rice
1j
Georgian Chicken with Bulgur Wheat
1 Std. 15 Min
Apple and Cinnamon Semolina with Nuts and Fresh Fruit
25 min
Spaghetti Arrabiata with Tuna
30 min
Beef Goulash Soup
1 Std. 15 Min
Italian-style Baked Sea Bass with Roasted Pepper Dip and Fennel Salad
40 min
Salt Cod Gratin
50 menit
Grisons Barley Soup
55 Min
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
1j 20 menit
Creamy Mustard Chicken Stew
40 min
Potato and Dried Mushroom Soup
35 Min
Chickpea and Turkey Meatball Soup
45 Min