Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pastry
- 380 g plain flour, plus extra to dust
- 170 g unsalted butter, cut into pieces
- 1 tsp sea salt
- 100 g chilled water
Pork filling
- 4 sprigs fresh parsley, leaves only
- 900 g pork meat, sinew free, cut into cubes (2 cm), partially frozen
- 2 tsp sea salt, to taste
- 1 tsp ground black pepper
- 20 g brandy
- 100 g button mushrooms, sliced
- 20 g shelled pistachios (optional)
Assembly
- butter, to grease
- 300 g rindless bacon rashers (see Tips)
- 1 egg, lightly beaten
Jelly
- 6 titanium strength gelatine leaves
- 200 g Madeira wine (see Tips)
- 130 g water
- 30 g pure maple syrup
- 1 tsp white wine vinegar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1879.9 kJ / 447.6 kcal
- Protein
- 32.9 g
- Karbonhidrat
- 33.8 g
- Yağ
- 20 g
- Doymuş Yağ
- 10.9 g
- Lif
- 1.5 g
- Sodyum
- 1091.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spiced panna cotta with orange gin jelly
24 godz. 35 min
Greek Fava dip
50 Min
"Spaghetti" with spinach and mint pesto (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Keine Bewertungen
Orange liqueur zabaglione
15min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2h 20min
Triple chocolate layer cake
5h 20min
Chocolate salted caramel petit fours
7h 10min
Chocolate custard mille feuille
8h 15min
Passionfruit bavarois (Jude Blereau)
3h
Parfait au chocolat with summer berries (Nico Moretti)
8h 20min
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25h 20min
Chocolate fondant cake
40 Min