Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Caramel powder
- oil, to grease
- 250 g white sugar
- 20 g glucose
- 1070 g water
- 60 g unsalted butter, cut into pieces
- 10 g vinegar
Caramel crème brûlée centre
- 1 gold strength gelatine leaf (approx. 2 g)
- cold water, to soak
- 3 egg yolks
- 250 g thickened cream
- 1 tsp vanilla bean paste
Hazelnut dacquoise base
- 25 g caster sugar
- 40 g icing sugar, plus extra to dust
- 20 g hazelnuts, skin on
- 40 g hazelnuts, without skin
- 4 egg whites
- 1 pinch cream of tartar
Duo chocolate mousse
- 4 egg yolks
- 70 g white sugar
- 50 g water
- 500 g pouring (whipping) cream
- 140 g dark chocolate (70% cocoa), broken into pieces
- 140 g milk chocolate, broken into pieces
Assembly
- oil, to grease
Glaze
- 8 gold strength gelatine leaves (16 g)
- cold water, to soak
- 170 g white sugar
- 160 g thickened cream
- 50 g white chocolate
- 160 g glucose
Chocolate decoration
- 100 g white chocolate, broken into pieces
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3061 kJ / 728.8 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 67.6 g
- Yağ
- 49 g
- Doymuş Yağ
- 28.4 g
- Lif
- 0.9 g
- Sodyum
- 75.9 mg
Alternatif tarifler
Salted caramel sauce
40min
Strawberry and meringue semifreddo
12 godz. 15 min
Buchteln with vanilla custard (Sweet Austrian rolls)
2h
Tempered chocolate
40min
Sable choux with lime ganache
26h
Mixed berry pavlova stack
5h 30min
Christy Tania's 20th Anniversary Show Stopper
72h
Paris Brest
6h 40min
Traditional French vanilla canelé
49h 5 min
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25 godz. 20 min
Crunchy caramel ice cream slice
24h 35 min
Christy Tania's Macarons with strawberry cream cheese ganache
27h