Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Caramel powder
- oil, to grease
- 250 g white sugar
- 20 g glucose
- 1070 g water
- 60 g unsalted butter, cut into pieces
- 10 g vinegar
Caramel crème brûlée centre
- 1 gold strength gelatine leaf (approx. 2 g)
- cold water, to soak
- 3 egg yolks
- 250 g thickened cream
- 1 tsp vanilla bean paste
Hazelnut dacquoise base
- 25 g caster sugar
- 40 g icing sugar, plus extra to dust
- 20 g hazelnuts, skin on
- 40 g hazelnuts, without skin
- 4 egg whites
- 1 pinch cream of tartar
Duo chocolate mousse
- 4 egg yolks
- 70 g white sugar
- 50 g water
- 500 g pouring (whipping) cream
- 140 g dark chocolate (70% cocoa), broken into pieces
- 140 g milk chocolate, broken into pieces
Assembly
- oil, to grease
Glaze
- 8 gold strength gelatine leaves (16 g)
- cold water, to soak
- 170 g white sugar
- 160 g thickened cream
- 50 g white chocolate
- 160 g glucose
Chocolate decoration
- 100 g white chocolate, broken into pieces
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3061 kJ / 728.8 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 67.6 g
- Yağ
- 49 g
- Doymuş Yağ
- 28.4 g
- Lif
- 0.9 g
- Sodyum
- 75.9 mg
Alternatif tarifler
Bee sting cake
6 godz. 50 min
Panna cotta
6 Std. 15 Min
Mixed berry pavlova stack
5h 30min
Christy Tania's 20th Anniversary Show Stopper
72 godz.
Profiteroles
2h
Fraisier sponge (TM6, Christy Tania)
30h
Rum baba
3h
Mixed berry pavlova stack
5h 30min
Moscato panna cotta with pistachios
6 godz. 25 min
Lemon meringue cupcakes
1h 30min
Traditional crème brûlée
25 Std.
Golden baklava
25 godz. 25 min