Steamed white fish with chermoula and mulligatawny soup

4.0 1 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa
6 portions

Malzemeler

Chermoula
  • fresh coriander leaves and stalks
    90 g
  • fresh parsley leaves and stalks
    25 g
  • garlic cloves
    2
  • ground cumin
    ¾ tsp
  • paprika
    ¾ tsp
  • dried chilli flakes
    ¾ tsp
  • freshly squeezed lemon juice
    45 g
  • extra virgin olive oil
    45 g
  • sea salt
    ¼ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • whole snapper tropical, gutted and cleaned (approx. 500 g each)
    3
Mulligatawny style broth
  • onion cut in half
    100 g
  • fresh ginger cut into pieces
    3 cm
  • garlic cloves
    2
  • fresh green chilli deseeded, cut in half
    1
  • garam masala
    1 tbsp
  • ghee
    20 g
  • ground black pepper
    1 tsp
  • sea salt
    1 tsp
  • Vegetable stock paste (see Tip)
    60 g
  • water
    1200 g
  • cinnamon quill
    ½
  • almond meal
    30 g
  • chickpea (besan) flour
    1 tbsp
Chermoula fish
  • potatoes cut into cubes (3 cm)
    650 g
  • fresh coriander leaves only
    20 g
  • freshly squeezed lemon juice
    20 g
  • coconut cream
    150 g
  • fresh dill leaves only, to serve

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 592.9 mg
Protein 58.9 g
Kalori 2538.4 kJ / 606.7 kcal
Yağ 25.5 g
Lif 12.7 g
Doymuş Yağ 9 g
Karbonhidrat 39.2 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...