Cihazlar ve Aksesuarlar
White Bean, Tasmanian truffle and chive soup (Paul Foreman)
Hazırlık 5 dk
Toplam 15 dk
6 portions
Malzemeler
-
garlic cloves2
-
truffle oil plus extra to serve10 g
-
fresh Swiss brown mushrooms sliced60 g
-
brandy30 g
-
2 tsp Chicken stock paste, with 200 g water (see Tip)chicken broth bone,200 g
-
pouring (whipping) cream300 g
-
full cream milk200 g
-
truffle creme25 g
-
dashi powder5 g
-
cannellini beans rinsed and drained2 cans
-
sea salt to season½ tsp
-
ground white pepper to season¼ tsp
-
fresh chives finely sliced15 g
-
bread of choice, to serve
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
287.8 mg
Protein
15.8 g
Kalori
1852.3 kJ /
442.7 kcal
Yağ
24 g
Lif
8 g
Doymuş Yağ
13.4 g
Karbonhidrat
40.3 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Chef favourites (part 2)
8 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Salsa verde
5 dk
Vegan apple and nut crumble with rum raisins
9sa
Agedashi tofu
30 dk
Béchamel Sauce
Değerlendirme yok
Pasta and mushroom soup with chicken involtini
1sa 15 dk
Chunky guacamole
10 dk
Ossobuco with orange and fennel salad
2sa 45 dk
Porc aux poires (Pork with green peppercorns and pears)
35 dk
Whole roast broccoli with romesco sauce
45 dk
Chilli crunch (TM6)
30 dk
Mushroom risotto
30 dk
Traditional minestrone
45 dk